انواع کمپرسور

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

برای خرید کلید های کنترل فشار (های و لو پرشر) کلیک کنید

تــــــــــهویه ارمغــــــــــان، یکی از مراکز قابل اعتماد در زمینه تعمیرات انواع چیلر، چیلر جذبی و چیلرتراکمی و مینی چیلر میباشد. که طی چند سال اخیر با ارائه خدمات تخصصی تهویه مطبوع به مشتریان عزیز توانسته حس اعتماد و رضایت مشتری را جلب نماید .

این مجموعه با داشتن پرسنل مجرب در زمینه عیب یابی و تعمیرات انواع اسپیلت، کولر گازی ، داکت اسپلیت، هواساز، انواع فن کویل زمینی، سقفی و دیواری، را در تهران، کرج و سایر شهرستان ها توانسته است خدماتی در خور شان مشتریان عزیزمان با نازل ترین قیمت ارائه دهد.

تهویه ارمغان

متخصصین، تعمیرکاران و سرویس کارهای تـــهویه ارمغـــان آمادگی دارند، در زمینه های مربوط به تعمیر و رفع نشتی چیلر، اسید شویی فنکویل، بهینه سازی تابلو فرمان چیلر، تعویض کمپرسور اسکرال، تعمیر برج خنک کن، شارژ گاز، نصب انواع ترموستات دیجیتال و تاچ اسکرین، راه اندازی چیلر و مینی چیلر و همچنین سرویس و نگهداری سالیانه موتورخانه و چیلرهای اکسیژن، به شما سروران گرامی، مشاوره و نظر کارشناسی ارایه دهند.                                                                                 

۰۹۱۲۰۸۸۹۶۸۲

۰۹۱۲۴۸۰۶۵۵۱

۰۲۱۲۲۰۹۱۴۲۱

                                        

کلید کنترل فشار کم یا لو پرشر سوئیچ:

هنگامی که فشار مکش تا حدی پایین است، کنترل کننده برای متوقف کردن موتور کمپرسور، باعث انجماد آب در اواپراتور، مورد استفاده قرار می گیرد. وقتی در چیلر انجماد اتفاق می افتد که ترموستات برگشتی کنترل درجه حرارت آب عمل نمی کند و آب داخل اواپراتور سرد می شود.

حرارت آب اواپراتور پایین می آید و همزمان با سرد شدن آب، مایع مبرد که از طریق شیر انبساط وارد اواپراتور می شود، کم می شود و فشار گاز در قسمت مکش کم خواهد شد. کاهش فشار باعث کم شدن دمای خط مکش و انجماد آب در اواپراتور می گردد.

با کم شدن فشار روغن، مایع مبرد تبخیر می گردد و روغن را به حالت کف در می آورد.

 با تبخیر مایع مبرد، سطح روغن کف کرده و سبک می شود. با پایین رفتن پیستون، روغن از کارتل خارج میشود، درنتیجه عملیات روغن کاری در قسمتهای متحرک کمپرسور مختل می گردد، همچنین ممکن است این عمل آنقدر شدید باشد که روغن وارد سیلندر بشود که باعث شکسته شدن سوپاپ مکش و در نتیجه صدمه به کمپرسور شود.

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

برای جلوگیری از این خطر در سیستمهای تهویه مطبوع ، از کلید کنترل فشار کم استفاده می کنند. بدین صورت که، توسط یک لوله ارتباطی، قسمت مکانیکی کلید به خط مکش کمپرسور ارتباط می دهند و از میکروسوئیچ در آن مدار الکتریکی کمپرسور استفاده می کنند.

چیلرها:

خدمات مینی چیلر، این دستگاه ها به علت حجیم بودن و تولید سروصدا معمولا در محل خاصی از ساختمان بنام موتورخانه نصب می گردند و در انواع چیلرهای جذبی٬ سانتریفوژ و تراکمی بر حسب ظرفیت مورد نیاز طراحی و ساخته می شوند

هنگام نصب شیرهای انبساط با اتصال جوشی، مراقبت‏های لازم جهت جلوگیری از گرم شدن بیش از حد بدنه شیر به عمل آید. در صورت داغ شدن بدنه شیر ممکن است به فنر سوپرهیت آسیب برسد که در صورت آسیب دیدن و درست عمل نکردن فنر امکان برگشت مایع به کمپرسور وجود دارد.

به جهت جلوگیری از داغ شدن بدنه شیر اولا  مشعل جوشکاری طوری روی اتصال قرار گرفته شود که شعله جوشکاری به سمت بدنه شیر نباشد و از برخورد شعله به بدنه شیر جلوگیری شود. همچنین می‏توان هنگام جوشکاری شیرانبساط با پیچیدن یک دستمال خیس دور بدنه شیر از داغ شدن آن جلوگیری کرد.

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

اجزا سازنده یک هواساز:

۱-کانال تغذیه
۲-محفظه فن
۳-لرزه گیر
۴-کویلهای سرمایش و گرمایش
۵-محفظه فیلتر
۶-کانال اختلاط هوای برگشتی و هوای تازه

هواساز (به انگلیسی: Air Handling Unit) (بطور اختصاری AHU) دستگاهی برای تامین هوای مطبوع و سالم با دستیابی به دما و رطوبت مناسب است. هواساز یکی از اصلی‌ترین دستگاه‌های تهویه مطبوع است که در مسیر چیلر و بویلر با کانال هوا قرار می‌گیرد. هواساز ها در صنایع مختلف نیز برای تولید هوای مورد نیاز با درجه و رطوبت مورد نظر به کار برده می‌شوند.

اجزا

یک هواساز از اجزا و قسمت‌های زیر تشکیل شده‌است:

فن یا هواکش

فن یا هواکش، به عنوان یکی از اجزای مهم هواساز جهت جابجایی و جریان هوا در سیستم به کار می‌رود. بسته به نوع هواساز، امکان تعبیۀ فن و هواکش های مختلفی از جمله محوری، سانتریفوژ، فولی و… وجود دارد.

فیلترها

در دستگاه‌های هواساز از چندین لایه فیلتر استفاده می‌شود که عملکرد آنها به صورت زیر است:

برای تصفیۀ ذرات درشت تر از فیلترهای فلزی که قابلیت شستشو دارند استفاده می‌شود. در مراحل بعدی از فیلترهای هپا و اولپا که از جنس بوروسیلیکات و به ترتیب دارای قدرت جذب ذرات تا ۳/. میکرون و ۱۲/۰ میکرون هستند استفاده می‌شود.

کویل‌های گرمایش و سرمایش

کویل‌های گرمایش یا با آب داغ یا بخار آب کار می‌کنند یا الکتریکی هستند و کویلهای سرمایش با آب مبرد و یا یک ماده مبرد کار می کنند. کویل‌های سرمایش و گرمایش هواساز باید با استفاده از لوله کشی با چیلر و بویلر در ارتباط باشند.

رطوبت زن

فرایند رطوبت زنی به وسیله پاشیدن آب از افشانک‌ها یا شبکۀ بخار و عمل رطوبت گیری توسط کویل سرد انجام می‌شود.

تجهیزات کنترلی

شامل ترموستات یا گرماسنج برای تنظیم دما، تنظیم‌کننده‌های جریان هوا، رطوبت و غیره.

هواساز ایرواشر مخصوص سالن‌ها

هواساز اساسی‌ترين دستگاه سالن‌های پرورش قارچ خوراکی در روش کشت مدرن است. تنظيم دما و رطوبت،دی اكسيد كربن و اكسيژن، همچنين شستشوی هوا و جلوگيری از ورود هوای آلوده به داخل سالن و البته سم پاشی خودکار و ايجاد توسط کویل‌های سرمایش مرتبط با یک پکیج خنک‌کن و یا یک چیلر، سرد می‌شود و یا توسط کویل‌های مرتبط با یک بویلر یا المنت‌های حرارتی گرم می‌شود.

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

‌کلید کنترل فشار در چیلر تراکمی

از آب سرد برای خنک کردن و رطوبت هوا در مراکز تجاری، صنعتی و صنعتی (CII) متوسط ​​و بزرگ استفاده می شود. چیلرهای آبی می توانند باعث آب سرد، هوای خنک و یا تبخیری سرد شوند. چیلرهای آب سرد شامل استفاده از برج های خنک کننده است که باعث بهبود عملکرد ترمودینامیکی چیلرها نسبت به چیلرهای هوا سرد شوند. این به علت رد گرما در درجه حرارت مرطوب هوا یا در نزدیکی آن است و نه دمای بالاتر، و گاهی اوقات خیلی بالاتر از دمای لامپ خورشیدی. چیلرها با گازی خنک کننده کارایی بالاتری نسبت به چیلرهای تهویه هوا دارند اما کمتر از چیلرهای آب سرد هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا