چیلر جذبی
تــــــــــهویه ارمغــــــــــان، یکی از مراکز قابل اعتماد در زمینه تعمیرات انواع چیلر، چیلر جذبی و چیلرتراکمی و مینی چیلر میباشد. که طی چند سال اخیر با ارائه خدمات تخصصی تهویه مطبوع به مشتریان عزیز توانسته حس اعتماد و رضایت مشتری را جلب نماید .
این مجموعه با داشتن پرسنل مجرب در زمینه عیب یابی و تعمیرات انواع اسپیلت، کولر گازی ، داکت اسپلیت، هواساز، انواع فن کویل زمینی، سقفی و دیواری، را در تهران، کرج و سایر شهرستان ها توانسته است خدماتی در خور شان مشتریان عزیزمان با نازل ترین قیمت ارائه دهد.
متخصصین، تعمیرکاران و سرویس کارهای تـــهویه ارمغـــان آمادگی دارند، در زمینه های مربوط به تعمیر و رفع نشتی چیلر، اسید شویی فنکویل، بهینه سازی تابلو فرمان چیلر، تعویض کمپرسور اسکرال، تعمیر برج خنک کن، شارژ گاز، نصب انواع ترموستات دیجیتال و تاچ اسکرین، راه اندازی چیلر و مینی چیلر و همچنین سرویس و نگهداری سالیانه موتورخانه و چیلرهای اکسیژن، به شما سروران گرامی، مشاوره و نظر کارشناسی ارایه دهند.
چیلر جذبی:
یک چیلر جذبی از یک منبع حرارت برای رانندگی چرخه یخچال به جای یک کمپرسور مکانیکی استفاده می کند. چیلرهای جذبی از دو مایعات استفاده می کنند که حاوی مبرد، به طور معمول آب و جاذب، معمولا یک محلول لیتیوم برمید یا آمونیاک است.
این مایعات در چرخه جذب جدا شده و دوباره ترکیب می شوند، به طوری که به علت شرایط فشار پایین آب می تواند به راحتی فاز را تغییر دهد به طور معمول، و جذب بالا از دو مایعات باعث جذب آسان می شود.
این چرخه چیلر با مخلوطی از آب مایع مایع و جاذب آغاز می شود که در فشار بالاتر برای جوشاندن آب از محلول گرم می شود. سپس بخار آب مبرد، از یک کویل کندانسور عبور می کند که گرما رد می شود و به یک مایع با فشار بالا متصل می شود.
سپس آب مبرد مایع به اواپراتور فشار پایین فرستاده می شود که در آن از طریق تبخیر فلزی آدیاباتیک به گاز، جذب گرما از آب برای سرد شدن می شود. جاذب مایع متمرکز از ژنراتور به منظور تجدید ترکیب با بخار مبرد کم فشار، که از اواپراتور شروع می شود، دوباره مجددا گرد می شود.
گاز مبرد گاز فشرده از کمپرسور چیلر به واحد خنک کننده فرستاده می شود که انرژی گرما را از مبرد به آب خنک یا هوا خارج از سیستم رد می کند.
انتقال گرما اجازه می دهد تا گاز مبرد به یک مایع منتقل شود و سپس به یک دستگاه اندازه گیری فرستاده می شود.
چیلر جذبی
دستگاه اندازه گیری جریان مایعات مایع منی که باعث کاهش فشار می شود را محدود می کند. افت فشار باعث می شود مایع مایع خنک کننده فاز را از مایع به گاز تغییر دهد و در نتیجه این گرما را از آب جذب می کند تا به دلیل تبخیر فلزی آدیاباتیک سرد شود.
دستگاه اندازه گیری قرار گرفته است به طوری که گاز مبرد چیلر در حال گسترش در داخل بخارپز قرار می گیرد، انتقال حرارت انرژی از آب به گاز خنک کننده سرد می شود. گاز مبرد گرم سپس به کمپرسور منتقل می شود تا دوباره چرخه را دوباره شروع کند و اکنون آب سرد تازه در حلقه جداگانه می تواند برای خنک نگهداری استفاده شود.
نگهداری_کمپرسور_اسکرو
انواع کمپرسور، برای اطمینان از کارکرد کمپرسور اسکرو بدون خرابی در طول عمر آن، نیاز به نگهداری پیشگیرانه می باشد. زیرا شرایط نگهداری و کارکرد یک کمپرسور یکی از عوامل اصلی طول عمر کمپرسور اسکرو می باشد. در زیر لیست موارد نگهداری پیشگیرانه آمده است و بهترین نگهداری استفاده از کاتالوگ های ارائه شده توسط شرکت سازنده است هرچند پیشنهادات ما را می تواند برای بسیاری از چیلرهای تراکمی و سردخانه ها به کار برده شود.
۱⃣ثبت کارکرد کمپرسور اسکرو:
رکورد گیری شرایط کارکرد هر چهار ساعت و حداقل ۱ بار در طول شیفت باعث می شود پرسنل با کارکرد سیستم آشنا شوند و همچنین مشکلاتی که در سیستم در طول زمان بوجود می آید، مشخص شود و هرگونه انحراف از حالت طبیعی کارکرد توسط پرسنل به سرعت تشخیص داده می شود و می توان سریعا اقدام به رفع مشکل کرد.
بعضی موارد عادی تاثیری بزرگ بر روی کارکرد کل سیستم می تواند داشته باشد. از قبیل: دمای بالا و پایین دیسچارج، دمای بالا و پایین روغن، فشار پایین روغن و درصد تغییرات آمپر.
۲⃣دمای دیسچارج کمپرسور کمپرسور اسکرو:
دمای دیسچارج پایینتر از حد طبیعی می تواند نشانه تزریق مبرد مایع زیادی و یا برگشت مایع به کمپرسور باشد. دمای دیسچارج بالا می تواند نشانه وضعیت اشتباه Vi(نسبت حجم)، تغذیه روغن نامناسب، دمای سوپرهیت بالای ساکشن و… باشد.
۳⃣دمای روغن کمپرسور اسکرو:
دمای پایین زیاد روغن می تواند تاثیر معکوس بر قدرت روغنکاری بگذارد.
اگر دمای روغن خیلی پایین باشد، ممکن است مبرد به خط روغن وارد شود و نتیجه آن ورود به حفره های بلبرینگ است.
۴⃣اجزای کمپرسور اسکرو:
درصورتی که شرایط کارکرد کمپرسور اسکرو تغییری نکرده باشد و در حالت حداکثر بار، آمپر مصرفی افزایش یابد می تواند نشانه مشکل در بلبرینگ ها باشد.
چیلر جذبی
۵⃣اندازه گیری حرکت محوری روتور:
اندازه گیری حرکت محوری روتور می تواند در تعیین شرایط بلبرینگ موثر باشد. با حرکت محوری رو به جلو و عقب روتور و مقایسه آن با تلورانس های ازبیلت کارخانه سازنده، می توان حرکت اضافی را تشخیص داد. به صورت واضح می توان در صورت برآمدگی داشتن، این قضیه را اندازه گیری کرد هرچند برای مشاهده این امر در کمپرسورهای هرمتیک و سمی هرمتیک بایستی کمپرسور با باز کرد.
برای کمپرسورهای دارای رولبرینگ های ضد اصطکاک مقاوم در برابر حرکت شعاعی، اندازه دقیق را تنها می توان از طریق فیلر بدست آورد. در صورت حرکت اضافی روتور در جهت شعاعی، دنبال چیزی نگردید زیرا این قضیه نشان آسیب بلبرینگ است.
۶⃣آنالیز روغن:
استفاده از روغن مناسب برای کمپرسور می تواند در طول عمر کمپرسور بسیار موثر باشد. مطمئن شوید که کیفیت روغن مورد استفاده شما مطابق با پیشنهاد سازنده است که در دستورالعمل کمپرسور موجود است. آنالیز رفتار روغن کمپرسور می تواند به اپراتور در درک شرایط و وضعیت روغن کمک کننده باشد و برای اپراتور زمان تعویض را مشخص کند.
آنالیز روغن شامل ویسکوزیته، رطوبت، فلزات موجود در روغن، ذرات خارجی و میزان اسیدی بودن روغن است که موارد فوق را می توان با پیشنهاد شرکت سازنده در مورد کیفیت روغن مقایسه کرد.
۷⃣آنالیز ارتعاش:
آنالیز ارتعاش روشی موثر برای درک شرایط و میزان خوردگی بلبرینگ هاست و می تواند قبل از خرابی کمپرسور اخطارهای لازم را به اپراتور بدهد ولی فرد آنالیز کننده بایستی با ساختار و کارکرد و نوع بلبرینگ های کمپرسور آشنایی داشته باش