نحوه هواگیری فن کویل
تــــــــــهویه ارمغــــــــــان، یکی از مراکز قابل اعتماد در زمینه تعمیرات انواع چیلر، چیلر جذبی و چیلرتراکمی و مینی چیلر میباشد. که طی چند سال اخیر با ارائه خدمات تخصصی تهویه مطبوع به مشتریان عزیز توانسته حس اعتماد و رضایت مشتری را جلب نماید .
این مجموعه با داشتن پرسنل مجرب در زمینه عیب یابی و تعمیرات انواع اسپیلت، کولر گازی ، داکت اسپلیت، هواساز، انواع فن کویل زمینی، سقفی و دیواری، را در تهران، کرج و سایر شهرستان ها توانسته است خدماتی در خور شان مشتریان عزیزمان با نازل ترین قیمت ارائه دهد.
متخصصین، تعمیرکاران و سرویس کارهای تـــهویه ارمغـــان آمادگی دارند، در زمینه های مربوط به تعمیر و رفع نشتی چیلر، اسید شویی فنکویل، بهینه سازی تابلو فرمان چیلر، تعویض کمپرسور اسکرال، تعمیر برج خنک کن، شارژ گاز، نصب انواع ترموستات دیجیتال و تاچ اسکرین، راه اندازی چیلر و مینی چیلر و همچنین سرویس و نگهداری سالیانه موتورخانه و چیلرهای اکسیژن، به شما سروران گرامی، مشاوره و نظر کارشناسی ارایه دهند.
كاندنسر:
نحوه هواگیری فن کویل، در سيستمهائي كه در تمام فصول بايد كار كنند حتما روشي بايد در نظر گرفته شود كه فشار كاندنسينگ را در محدوده طراحي نگاه دارد. ساده ترين روش خاموش كردن فنهاي كاندنسر است. نكته ديگري كه در اينجا قابل ذكر است اين است كه تعمير كاران كم تجربه اين عيب سيستم را با عيب “كمبود ظرفيت شير انبساط” اشتباه ميگيرند.
وقتي كه مبرد كمي از شير انبساط عبور ميكند در نتيجه در كاندنسر مقدار مبرد زياد ميشود . در اثر كاهش ظرفيت برودتي در اواپراتور حال كاندنسر ظرفيت بيشتري پيدا كرده و متعاقبا مقدار سابكولينگ در كاندنسر زياد ميشود . حال علائم سيستم را خلاصه ميكنيم.
۱- كاهش فشار مكش
۲- مقدار سوپر هيت بالا
۳- مقدار سابكولينگ زياد
۴- تغيير دما در خط مايع مشاهده نمي شود .
اين علائم بيان كننده عيب “كمبود ظرفيت شير انبساط” است اما در اينجا اين علائم به دليل كاهش فشار كاندنسينگ پديد آمده است.
نحوه هواگیری فن کویل
تعميرات و نگهداري :
فروش فن کوئل، مساله تعميرات و نگهداري ، با توجه به نوع سيستم ، متفاوت بوده و علاوه بر هزينه تعميرات و دستمزد پرسنل نگهداري کننده ضمن توجه به محل اجراي پروژه بايستي امکان وجود افراد متخصص مورد بررسي قرار گيرد .
براي مثال ممکن است در پروژه اي ، سيستم بخار و چيلر که احتياج به نيروي متخصص دارد پيش بيني شده و بعدا معلوم شود که به علت شرايط منطقه امکان تامين نيروهاي انساني مربوطه در محل نمي باشد؛ بديهي است در اين حالت سيستم دچار اشکال مي شود.
دستگاه زنت چيست؟
زنت (به انگلیسی Zent) دستگاهی است دو منظوره که علاوه بر ایجاد سرمایش و گرمایش،میزان رطوبت هوا را نیز تنظیم کرده و مطابق با شرایط آب و هوایی ایران طراحی گردیدهاست. زنت دستگاه تهویه مطبوع دو منظوره ای می باشد که قادر به تامین هوای گرم و مطبوع در زمستان و هوای خنک و دلپذیر در تابستان است.
دستگاه زنت دستگاهى است كه از دو قسمت گرمايش و سرمايش تؤام با تنظيم رطوبت تشكيل شده است كه متناسب با شرايط آب و هوايى مشابه ايران ساخته شده است.
نحوه هواگیری فن کویل
عوامل مؤثر در طراحی برجهای خنک کننده
عوامل مؤثر در طراحی برجهای خنک کننده را بطور خلاصه می توان بصورت زیر بیان کرد :
۱٫ میزان افت درجه حرارت (اختلاف دمای ورودی وخروجی برج)
۲٫ اختلاف بین درجه حرارت آب سرد و درجه حرارت مرطوب هوا
۳٫ دمای مرطوب محیط : اصولاً خنک کردن آب زیر این دما غیر ممکن است .
۴٫ شدت جریان آب
۵٫ شدت جریان هوا
۶٫ نوع آکنه های برج
۷٫ روش پخش آب
به تجربه ثابت شده است که برای هر ۱۰ درجه فارنهایت افت دما در برج خنک کننده میزان تبخیر در حدود یک درصد کل آب در حال گردش می باشد .
محفظه:
این بخش، برای ایزوله کردن بخشهای هادی و خطرناک کنتاکتور و حفظ جان کسانی که با کنتاکتور سر و کار دارند، به کار میرود. جنس محفظه معمولاً از مواد عایق الکتریسیته مانندBakelite، Nylon و پلاستیکهای سفت شونده در برابر حرارت است.
نحوه هواگیری فن کویل
COOLING TOWER
قیمت انواع فن کوئل، برج خنک کن دستگاهی است که با ایجاد سطح وسیعی در تماس آب با هوا ، عمل تبخیر را آسان نموده و در نتیجه باعث خنک شدن سریع آب می گردد.
عمل خنک شدن در اثر از دست دادن گرمای نهان تبخیر انجام می گیرد در حالی که مقدار کمی آب بخار می شود و سبب خنک شدن آب می گردد.باید توجه داشت که آب مقدار اندکی از گرمای خود را از طریق تشعشع (Radiation) ودر حدود ۴/۱آن را از راه هدایت (Conduction) و جابجائی (Convection) و بقیه را از راه تبخیر از دست میدهد.
اختلاف فشار بخار آب بین سطح آب و هوا باعث تبخیر می شود.این اختلاف بستگی به دمای آب و میزان اشباع هوا از آب دارد.
تیغه کمکی:
تیغههای کمکی، تیغههای فرمان (آمپر پایین) نرمالی باز و نرمالی بسته میباشند که بالای بدنه کنتاکتور و یا در بعضی از مدلهای آن در کنار بدنه کنتاکتور نصب میشوند و بدین ترتیب با هر بار تحریک شدن بوبین کنتاکتور، این تیغهها تغییر وضعیت میدهند.
نحوه هواگیری فن کویل
شير چهار طرفه:
فن کویل کاستی، تمامي اجزائ شير چهار طرفه ، در كاركرد صحيح شير موثر هستند و لذا بروز اشكال در هر كدام از اين اجزا باعث كاركرد نادرست شير خواهد شد.
براي تشخيص اشكالات احتمالي شير بايد نحوه كار آن به درستي درك گردد. حال به طرز كار شير مي پردازيم . هر گاه شير برقي برق دار گردد يك صداي از آن شنيده مي شود. اين بدين معني نيست كه پيستون حركت مي كند. براي حركت پيستون بايد فشارهاي مكش و تخليه كمپرسور به لوله هاي موئي شير وصل گردند.
تخليه كمپرسور:
براي درك بهتر از دو عدد شير دستي در مسير لوله هاي موئي استفاده مي كنيم. شير دستي ۵ باز و شير دستي ۶ بسته است. ملاحظه مي شود كه در داخل شير فشار تخليه كمپرسور به هر دو پيستون اعمال مي گردد . چون سطح پيستونها برابر است لذا اين محور بي حركت باقي مي ماند. به پشت (HP) از سوراخ روي پيستونها فشار پيستونها نيز اعمال مي شود .
اما در پيستون توسط لوله موئي به LP سمت چپ چون فشار پشت پيستون اعمال شده و از طرف ديگر قطر لوله موئي خيلي بيشتر از سوراخ روي پيستون است لذا كل مجموعه پيستونها به سمت چپ حركت مي كند . ملاحظه مي شود كه وقتي مجموعه پيستونها در اين موقعيت قرار گرفت لوله شماره ۷ را به مكش كمپرسور (اتصال وسط) مرتبط مي كند. از طرف ديگر تخليه كمپرسور به لوله شماره ۸ راه پيدا مي كند.