كمپرسور و کندانسور
تــــــــــهویه ارمغــــــــــان، یکی از مراکز قابل اعتماد در زمینه تعمیرات انواع چیلر، چیلر جذبی و چیلرتراکمی و مینی چیلر میباشد. که طی چند سال اخیر با ارائه خدمات تخصصی تهویه مطبوع به مشتریان عزیز توانسته حس اعتماد و رضایت مشتری را جلب نماید .
این مجموعه با داشتن پرسنل مجرب در زمینه عیب یابی و تعمیرات انواع اسپیلت، کولر گازی ، داکت اسپلیت، هواساز، انواع فن کویل زمینی، سقفی و دیواری، را در تهران، کرج و سایر شهرستان ها توانسته است خدماتی در خور شان مشتریان عزیزمان با نازل ترین قیمت ارائه دهد.
متخصصین، تعمیرکاران و سرویس کارهای تـــهویه ارمغـــان آمادگی دارند، در زمینه های مربوط به تعمیر و رفع نشتی چیلر، اسید شویی فنکویل، بهینه سازی تابلو فرمان چیلر، تعویض کمپرسور اسکرال، تعمیر برج خنک کن، شارژ گاز، نصب انواع ترموستات دیجیتال و تاچ اسکرین، راه اندازی چیلر و مینی چیلر و همچنین سرویس و نگهداری سالیانه موتورخانه و چیلرهای اکسیژن، به شما سروران گرامی، مشاوره و نظر کارشناسی ارایه دهند.
كمپرسورکولر
کمپرسور کولر نيز دو جزء مکانيکي و الکتريکي دارد و به قسمت الکتريکي آن موتور
گفته مي شود ولي ترکيب الکتروموتور با ساير اجزاء، کمپرسور را به وجود مي آورند .
کمپرسور هاي متداول در کولر گازي به دو شکل طراحي و ساخته مي شوند:
يک نوع از اين کمپرسورها به نوع دوراني (رتوري) مشهوري است كه با اتصال برق به
موتور الکتريکي کمپرسور، موتور به دوران در آمده و به واسطه حالت خاصي که دارد گاز را
از مسير برگشت (پس از سرماسازي ) مکيده و با فشار وارد مسير رفت م يکند به اين
ترتيب عمل توليد سرما در کولر مداوم ادامه خواهد داشت .
نوع ديگر كمپرسور رايج در کولر هاي گازي نوع پيستوني است که شباهت بسيار زيادي
به موتور هاي پيستوني به کار رفته در اتومبيل دارد با اين تفاوت که نيروي محرکه پيستون
در اتومبيل احتراق بنزين است اما در کمپرسور کولر گازي اين نيرو توسط انرژي الکتريکي
حاصل مي شود .
كمپرسور و کندانسور
کندانسور(رادياتور)
گاز سرماساز در کمپرسور تحت فشار قرار مي گيرد تا بتواند مسير گردش خود را در
مجموعه مکانيکي کولر پشت سر نهد. افزايش دماي گاز پس از کمپرسور امري بديهي است و
اگر اين دما به شکلي از آن سلب نشود سرماسازي کيفيت مطلوبي نخواهد داشت به همين
منظور قبل از وارد شدن گاز تحت فشار قرار گرفته در مسير مکانيکي کولر آن را از کندانسور
عبور مي دهند و چون اين قسمت از کولر تحت فشار هوايي است که از چرخش پروانه فن
حاصل ميشود مقدار زيادي از دماي گاز کاسته خواهد شد .
کنترل ظرفیت در چیلرهای جذبی:
روش اول تعمیر چیلر جذبی : کاهش دبی بخار یا آب داغ ورودی به ژنراتور که عامل اصلی کنترل ظرفیت است : اگر چنانچه مقداربخار یا آب داغ ورودی به ژنراتور کمتر شود در نتیجه مقدار مبرد کمتری از محلول جدا می گردد یعنی محلول با غلظت کمتری به جذب کننده بر می گردد و قدرت جذب بخار مبرد کمتری را به همراه دارد . از طرف دیگر مقدار مبرد تقطیر شده کاهش می یابد و نهایتا دبی مبرد جریانی از کندانسور به اواپراتور کم می شود .
معمولا این کنترل ظرفیت را با استفاده از یک شیر کنترل بخار که از یک سنسور فرمان می گیرد انجام می دهند ممکن است این کنترل کننده یک کنترل هوایی باشد و یا از یک کنترل کننده الکترونیکی استفاده گردد .و یا برعکس .
۳ تا۱۳ پوند فشار هوا روی شیر کنترل بخار یا آب داغ A
۲۰ تا ۲۳ پوند هوای اصلی B
( رله معکوس کننده محلول SCRR) C
۲- روش دوم : افزایش درجه حرارت آب در کندانسور را می توان به طرق مختلف انجام داد مانند بای پس مقداری از آبگرم خروجی از کندانسور به ورودی کندانسور – خاموش کردن فن برج خنک کننده ویا تغییردور فن برج خنک کننده در هر صورت با افزایش درجه حرارت تقطیر مقدار بخار کمتری تقطیر می گردد که نتیجه آن کاهش دبی جریان مبرد از کندانسور به اواپراتور است .
كمپرسور و کندانسور
البته این کنترل ظرفیت ها زمانی اعمال می گردد که درجه حرارت آب خروجی به میزان دلخواه و متناسب با کنترل ما تنظیم شده باشد .
باید به این نکته توجه کرد که در این مبحث فقط به چگونگی انجام کنترل ظرفیت اشاره شده است و به توضیحات جزئی در مورد چگونگی کنترل نپرداخته ایم .
کنترل ظرفیت در کندانسورها:
تعمیرات داکت اسپلیت، کنترل منطقه ای به طور کلی عبارت است از تقسیم هوای رفت به مناطق مختلف ساختمان ، بر حسب نیاز های گوناگون آن مناطق . کلیه این مناطق با یک سیستم واحد تغذیه می شوند و برای تامین شرایط مطلوب در هر کدام از آنها می توان از کنترل های تک منطقه ای یا چند منطقه ای استفاده کرد
کندانسور آبی Ã
۱- کنترل روی فن برج خنک کننده با استفاده از ترموستات
۲- تنظیم دبی آب برج خنک کننده با استفاده از شیرهای سه راهه
à کندانسور هوایی
۱- استفاده از ترموستات چند مرحله ای و اعمال کنترل روی فنهای متعدد
۲- استفاده از H.P چند مرحله ای و اعمال کنترل روی فنهای متعدد
کنترل ظرفیت دراواپراتور
۱- تقسیم بندی اواپراتور به چند قسمت مستقل ازهم
۲- کاهش جریان سیال از روی سطح موثر اواپراتور با استفاده از موتور های چند سرعته
۳- استفاده از دمپر سطحی و کنار گذر
۴- استفاده از دمپر اتوماتیک در مسیر هوای ورودی اواپراتور
محور مربوط به هر یک از دمپر ها را می توان به طرف بالا یا پایین امتداد داد و آن را با محور موتور الکتریکی یا دمپر موتور درگیر کرد . به این ترتیب می توان می توان محور های چند دمپر را با یک رابط پیوسته به یکدیگر متصل کرد و دو یا چند دمپر مجاور را با موتوری مشترک به حرکت در آورد .
كمپرسور و کندانسور
چیلر صنعتی چیست؟
چیلرهای صنعتی به عنوان یک سیستم تبرید طبقه بندی می شوند که یک ماده فرایند را خنک می کند یا هوا را در تاسیسات تجاری و صنعتی خشک می کند. یک چیلر از یک فشرده سازی بخار یا یک چرخه جذب برای خنک کردن استفاده می کند. آب سرد دارای برنامه های کاربردی متنوعی از خنک کننده فضا برای استفاده در فرآیند است.
هر کدام از دمپر ها را نیز می توان مستقلا و توسط موتور خود آن به کارانداخت . روش منحصر به فرد و در عین حال ساده فوق ، توزیع جریان هوا را در مناطق مختلف و مطابق با نیاز های این مناطق ، فراهم می کند.
كمپرسور و کندانسور