خدمات داکت اسپیلت

اجزای کنتاکتور

اجزای کنتاکتور

تــــــــــهویه ارمغــــــــــان، یکی از مراکز قابل اعتماد در زمینه تعمیرات انواع چیلر، چیلر جذبی و چیلرتراکمی و مینی چیلر میباشد. که طی چند سال اخیر با ارائه خدمات تخصصی تهویه مطبوع به مشتریان عزیز توانسته حس اعتماد و رضایت مشتری را جلب نماید .

این مجموعه با داشتن پرسنل مجرب در زمینه عیب یابی و تعمیرات انواع اسپیلت، کولر گازی ، داکت اسپلیت، هواساز، انواع فن کویل زمینی، سقفی و دیواری، را در تهران، کرج و سایر شهرستان ها توانسته است خدماتی در خور شان مشتریان عزیزمان با نازل ترین قیمت ارائه دهد.

تهویه ارمغان

متخصصین، تعمیرکاران و سرویس کارهای تـــهویه ارمغـــان آمادگی دارند، در زمینه های مربوط به تعمیر و رفع نشتی چیلر، اسید شویی فنکویل، بهینه سازی تابلو فرمان چیلر، تعویض کمپرسور اسکرال، تعمیر برج خنک کن، شارژ گاز، نصب انواع ترموستات دیجیتال و تاچ اسکرین، راه اندازی چیلر و مینی چیلر و همچنین سرویس و نگهداری سالیانه موتورخانه و چیلرهای اکسیژن، به شما سروران گرامی، مشاوره و نظر کارشناسی ارایه دهند.                                                                                 

۰۹۱۲۰۸۸۹۶۸۲

۰۹۱۲۴۸۰۶۵۵۱

۰۲۱۲۲۰۹۱۴۲۱

                               

✅ اجزای کنتاکتور :

کنتاکتور از پنج بخش شامل: تیغه اصلی ، محفظه عایقی ، بوبین، رله حرارتی ، تیغه کمکی ، تشکیل شده است.

۱⃣ تیغه ‌اصلی:

تیغه‌ کنتاکتور به دو بخش تقسیم می‌شود:

 تیغه‌ قدرت و تیغه‌ فرمان.

وظیفهٔ تیغه‌ قدرت هدایت جریان است.

 تیغه‌ فرمان هم در مدار فرمان به کار می‌رود.

تیغه‌ فرمان به دو صورت باز و بسته بر روی بدنه کنتاکتور تعبیه می شوند. این تیغه‌ها پس از تحریک شدن بوبین، به حالت عکس تغییر وضعیت میدهند.

۲⃣ بوبین:

بوبین یک هسته سیم پیچی است، که نیروی لازم برای اتصال فیزیکی کنتاکت الکتریکی را فراهم می‌ کند.

اجزای کنتاکتور

اجزای کنتاکتور

۳⃣ محفظه:

محفظه برای ایزوله کردن بخش هادی کنتاکتور به کار می ‌رود. جنس محفظه از پلاستیکهای سفت و مواد عایق مقاوم در برابر حرارت است.

۴⃣ تیغه کمکی:

تیغه‌ کمکی: تیغه‌ آمپر پایین فرمان می‌باشند که بالای و یا در کنار بدنه کنتاکتور نصب می‌شوند. و با هر بار تحریک شدن کنتاکتور، این تیغه‌ها تغییر وضعیت می‌دهد.

۵⃣ رله حرارتی:

از رله حرارتی یا بی متال برای حفاظت از باری که به کنتاکتور بسته می‌شود، استفاده می‌شود. این رله‌ها در بعضی از کنتاکتورها، بر روی بدنه و در انوعی دیگر بر روی کنتاکتور وصل شده‌اند. اگر جریانی بیش از حد مجاز از شبکه یا ولتاژ ورودی دو فاز شود، رله حرارتی عمل می‌کند و از صدمه زدن به کنتاکتور جلوگیری می‌کند.

چيلرهاي جذبي:

داکت اسپیلت تعمیر تخصصی، چيلر هاي جذبي، دستگاه هاي تبريدي هستند كه در آنها به جاي انرژي الكتريكي، از حرارت استفاده مي شود. در اين سيكل از يك ماده ي جاذب (absorbent) به عنوان سيال ثانويه (secondary fluid) استفاده مي گردد. اين ماده، گازهاي حاصل از تبخير مبرّد در تبخير كننده(evaporator) را كه موسوم به سيال اوليه(primary fluid) است را جذب مي كند. سيكل جذبي و سيكل تراكمي compression) از نظر فرايندهاي تبخير و تقطير كه درد و فشار متفاوت انجام مي شوند ،

شبيه هستند. تفاوت اين دو سيكل در اين است كه در سيكل جذبي براي توليد اختلاف فشار از يك مولد (generator) كه با حرارت كار مي كند استفاده مي گردد ولي در سيكل تراكمي، اختلاف فشار توسط كمپرسور ايجاد خواهد شد. هر دو سيكل براي كاركردن نياز به انرژي دارند.سيكل جذبي به حرارت و سيكل تراكمي به انرژي مكانيكي.

اجزای کنتاکتور

اجزای کنتاکتور

محل نصب برج خنک:

برج خنک چیلر، وقتي يك برج خنك كن در يك فضاي بازو بدون مانع نصب شود عملكرد آن رضايتبخش تر خواهد بود. اگر برج بايد در مكان هاي محصور نصب گردد بايد موارد زير را در نظر گرفت:

۱)در اطراف برج بايد به حد كافي فضاي آزاد و بدون مانع وجود داشته باشد تا از ورود مناسب هوا به بادزن و امكان تعميرات و سرويس برج در آينده مطمئن شد.

۲)هواي خروجي از برج نبايد به هيچ وجه منحرف و مجددا” به درون برج مكيده شود. با برگشت هوا به درون برج درجه حرارت حباب تر هواي ورودي افزايش خواهد يافت و در نتيجه درجه حرارت آب ورودي و خروجي از برج ازدياد مي يابد.

موقعيت برج خنك كن معمولا” با توجه به يك و يا چند عامل از عوامل زير تعيين مي گردد:

الف)الزامات سازه اي تكيه گاه

ب)محدوديت هاي موجود در انتقال دادن و حمل دستگاه به محل مورد نظر

ج)مقررّات محلّي

د)هزينه هاي تامين خدمات جنبي براي برج خنك كن

ت)همخواني با معماري بنا

با انتخاب صحيح مكان نصب برج خنك كن در مراحل اوليه طراحي

مشكل صدا و مه آلودگي(fog) و حمل آب توسط هوا(draft) نيز بهتر حل خواهد شد.

اجزای کنتاکتور

اجزای کنتاکتور

شستشوی سیستم برودتی:

 چیلر تعمیرات، نکاتی در مورد شستشوی سیستم برودتی flushing

۱. کمپرسور شیرانبساط و فیلترها از سیستم جدا شوند. این تجهیزات به عنوان مانع در مسیر سیال شستشو دهنده عمل می کنند. بهتر است سیستم چند تکه شده و لوله ها و مبدل ها شستشو داده شود

۲.قبل از استفاده از سیال شستشو دهنده ابتدا سیستم را توسط فشار ازت تمیز کنیم. با جریان پرفشار ازت در لوله ها، مواد خارجی آلوده کننده با فشار ازت تا مقداری خارج شده و باعث می شود که سیال شستشو دهنده بهتر با آلودگی های چسبیده به دیواره لوله ها تماس پیدا کرده و شستشو بهتر انجام شود

به خواص شیمیایی ماده شستشو دهنده توجه شود ممکن است با بعضی از مصالح سیستم سازگاری نداشته و باعث ایجاد خوردگی و پوسیدگی شود . همچنین به طبقه بندی ایمنی مبرد شستشو دهنده توجه شود سیالات شستشو دهنده ممکن است تا حدی سمی و قابل اشتعال باشند . موارد ایمنی مراعات شود.

۳. لوله های با طول بیشتر از ۱۵ متر بهتر است بریده شده و به طول کوتاهتری دربیاید. سیال شستشو دهنده در لوله های کوتاهتر فشار بیشتری داشته و بهتر شستشو می دهد.

سیال شستشو دهنده زمانی به خوبی آلودگی ها را پاک می کند که با فشار بالا و به آرامی در لوله ها حرکت کند. از تخلیه سریع سیال از سر دیگر لوله باید خودداری شود. به همین دلیل زمانی که از یک سر لوله سیال را وارد میکنیم. سر دیگر لوله را مقداری تنگ کرده تا سیال شستشو دهنده با سرعت تخلیه نشود و همچنین فشار بیشتری در لوله ها ایجاد شود.

۴. در سیستم های تهویه مطبوع که سیستم دوتکه و اواپراتور در داخل فضای مسکونی است سعی شود سیستم طوری شستشو داده شود که سیال شستشو دهنده از اتاق وارد و به محیط بیرون خارج شود.

۵.شستشو را تا زمانی ادامه دهید که خروجی سیال شستشو دهنده از سیستم کاملا شفاف و تمیز باشد
به جهت ایجاد فشار و اینکه سیال آلاینده ها بهتر خارج شود می توان فشار ازت را پشت سیال شستشو دهنده قرار داد تا سیال با فشار بالا حرکت کرده و سطح داخلی لوله ها بهتر تمیز شود.

۶. بعد از اتمام شستشو. با فشار ازت سیستم را تخلیه کنید تا تمام سیال شستشو دهنده از سیستم خارج شده و چیزی از آن داخل سیستم باقی نماند تا هنگام کار با روغن و مبرد سیستم واکنش نشان ندهد.

۷. به جهت اینکه ممکن است آلاینده های خروجی از سیستم محیط را آلوده کند بهتر است که خروجی سیال شستشو دهنده داخل یک مخزن تخلیه شود.

اجزای کنتاکتور

اجزای کنتاکتور

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا